Forum [ZPB]

Zapomnieni Przez Boga

#1 06-01-09 15:26:59

Lord Pina Turbo

Użytkownik

Punktów :   

Wojna z NWO

Dobrze czas założyć wątek i proszę wszystkich o wypowiedź. Jak dla mnie ta wojna nie jest nasza, to że gracze z NWO nie lubią się z graczami z FUCK, to ich sprawa. Z NWO na czas wojny odeszli wszyscy "słabi" i co my mamy wyrzucić prawie wszystkich?!?! Śmiech na sali, może jeszcze Gildię oddajmy, proponuję aby poddać się, choć to będzie cholernie głupie uczucie.

Wzniósł Abadon stary miecz, plunął w piach - Wojna psie!

#2 06-01-09 15:29:39

deathu

Rada Gildii

Punktów :   

Re: Wojna z NWO

Nie ma zadnego poddawania bo oni nas ciagle gnebia. Beda mieli nauczke. Jezeli sie nie zgadzacie to ja opuszczam gildie w trybie natychmiastowym i nie zamierzam nigdy juz tu wrocic !!!

Nie należy mylić prawdy z opinią większości

#3 06-01-09 15:35:15

Lord Pina Turbo

Użytkownik

Punktów :   

Zostań i pochwal się wygranymi w tej wojnie...Pokazać Ci raporty z ataków na mnie?! Uwierz mi, że jeszcze takich nie widziałeś na sobie...

#4 06-01-09 15:37:01

deathu

Rada Gildii

Punktów :   

Kurcze przeciez na czas wojny mozesz odejsc pierdolo

#5 06-01-09 15:40:19

Lord Pina Turbo

Użytkownik

Punktów :   

Bo już się wściekłem, polityka, układy...co to k@#$%&* sejm? Czy gra dla przyjemności? Ty odejdź na czas wojny to ja też odejdę

#6 06-01-09 18:30:54

tankret

Użytkownik

Punktów :   

Strasznie nie lubię tych zagrywek taktyczno-politycznych. Rozumiem wsparcie na czas wojny, ale żeby zaraz odchodzić z gildii? Poza tym Pina Turbo ma rację, to już nie jest nasza wojna, tylko wojna FUCK z NWO, a ja się czuję jak najemnik. Ja nie mam nic przeciwko przegrywaniu wojen, pod warunkiem, że pokazalibyśmy pazur i nie poddali się bez walki, a w tej chwili nawet jak wygramy, to nie będzie w tym żadnej naszej zasługi. NWO póki co jest od nas silniejsze i przegrana z nimi nie przyniosła by nam żadnej ujmy, a gdybyśmy ambitnie grali, to może bardziej by nas szanowali, a tak my się zbroimy oni się zbroją, i za chwilę zrobi się z tego wojna czołówki serwera. Jak dla mnie ta sytuacja jest mocno chora i to jest generalnie problem tej gry na każdym serwerze.

#7 07-01-09 09:39:44

deathu

Rada Gildii

Punktów :   

Widzicie problem polega na traktowaniu gildii i wojen przez was i przeze mnie. Gildia jest silna wtedy kiedy jest ścisła współpraca, wymiana feremek i wzajemna pomoc. Czy coś takiego u nas jest ?
Jeżeli chodzi o wojny to w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone.

Takie jest moje zdanie.

Zastanawiam się nad sensem mojej obecności w ZPB, bo tu się nic nie zmienia na lepsze...Nawet za cene nieustannych ataków na moją osobę.

Z tego miejsca chce przede wszystkim przeprosić gmina bo nadużyłem jego zaufania.

#8 07-01-09 10:55:10

tankret

Użytkownik

Punktów :   

Deathu, może nasza gildia nie jest najsilniejsza ani najbardziej zgrana, ale gramy ze sobą od jakiegoś czasu i myślałem że jak wygrywamy wojnę to wspólnie a jak przegrywamy to też wspólnie. Jeżeli uważasz że nasza gildia jest dla ciebie za mało zgrana i za mało aktywna, to może czas na zmiany. Nie chciałbym żebyś odchodził, żeby ktokolwiek odchodził, tylko po co ktoś ma być w tej gildii na siłę. Zawsze można spróbować przejść do FUCK, NWO albo arcymistrzów miecza. Jestem w gildii krótko, ale jakakolwiek wojna by nie była, to wyrzucenie przywódcy i założyciela gildii na czas wojny jest niedopuszczalne. Dlatego, ja doczekam w tej wojnie do końca, bo jest nas tylko 5 osób (nie chcę żeby FUCK miał przegraną wojnę z NWO), a potem odchodzę, poszukam gildii bardziej lojalnej, gdzie rządzi zasada jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. Przykro mi że stało jak się stało, ale nie odczuwam przyjemności, jeżeli przy każdej wojnie z gildii będą usuwani wszyscy za słabi członkowie

#9 07-01-09 13:12:43

Lord Pina Turbo

Użytkownik

Punktów :   

Problem w ZPB jest taki, chciało się równoouprawnienia wszystkich członków, to teraz patrzcie na tą lipę. Przywódca powinien być! Jeden jedyny i to ten, który gra najwięcej, żeby nad wszystkim panował. Decyzje ważne konsultował z resztą owszem, ale przede wszystkim grał. W gildii natomiast, by była sila i się rozwijała powinni być sami aktywni gracze, nie odbierający gospodę co 12 godz. Tacy, którzy w widoczny sposób będę się rozwijać: podnosić staty, ulepszać swój sprzęt! Wtedy będzie ZPB mocne I wojny będą przyjemne...

#10 07-01-09 16:10:49

Sara Lee

Administrator

Punktów :   

Do ZPB wstąpiłam w pażdzierniku 2007r. Było nas wtedy ponad 20 i weszła akurat update z wojnami. Pierwszą wojnę wygraliśmy 670 do 47 z czego ja(ponad 130 wygranych ataków) i kilku innych mogło ją sami wygrać i to było zaangażowanie. Wojny spowszedniały i gra już nie jest taka atrakcyjna jak na początku. Wystąpiła też wtedy anomalia zatrzymywania lvl i grania na minusy( czego ja osobiście nie robię i nie lubię) i to jest minn. powód ze już ta gra mi się tak nie podoba jak na początku , a muszę Wam powiedzieć , że na KF grałam na wszystkich serwerach od 1 do 4. Teraz tak się porobiło ,że w wojnach najczęściej nie brałam udziału , bo nie miałam z kim walczyć , a na minusy nie będę walczyła. Taka sytuacja jaka powstała dzisiaj jest dla mnie nie do przyjęcia , bo jak można wywalać założyciela gildii i po co jest Rada Gildii  jak jej zdanie się nie liczy. Zaczęłam się zastanawiać , czy już nie czas skończyć grać na KF.

"Narodzić się, umrzeć, odrodzić się znowu i rozwijać się bez przerwy-takie jest prawo"

Stopka forum

RSS